Ne prestaje da šokira nebulozama! Dua Lipa: Ajvar je albanski delikates!

Autor:

Zabava

25.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dua Lipa, mlada pevačica albanskog porekla, napravila je pravu dramu na društvenoj mreži Instagram zbog objava da "Kosovo nije Srbija", te deljenjem mape tzv. velike Albanije. Međutim, malo zatim, njena nova izjava da je ajvar "albanski delikates, koji svako mora da proba pre smrti" tek je izazvala lavinu komentara.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Dua Lipa

Naime, ona je, gostujući u emisiji "Hot ones" kod Šona Evansa, koji poznatima postavlja niz pitanja dok oni jedu ljuta krilca, napravila ovu novu pometnju, oduševljeno pričajući o ajvaru, dok je na ekranu stajala fotografija tegle na kojoj je pisalo "leskovački ajvar".

- Koji je albanski delikates koji bi svako trebalo da proba pre nego što umre - pitao je voditelj.

- Ajvar - kao iz topa rekla je Dua, a onda je pokušala i da objasni šta je to: "To je kao... smesa od pečene paprike. U tegli je, ljuto je, divno i ide uz sve! Uz jaja, pitu od spanaća, koja je još jedan albanski specijalitet".

Inače, ajvar je specijalitet balkanske kuhinje poreklom iz Srbije, te se često naziva "srpskim povrtnim kavijarom", kao i "srpskom salatom". Dodatak je brojnim jelima, ali i hlebni namaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

25.07.2020 11:29

Dua Lipa Tupa Lupa lup-lup-lup. Tup, tup, tup (TUPA).