Bogdanović posle debija: Ljut sam na sebe

Autor:

Sport

24.10.2017

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oporavak od povrede omogućio je Bogdanu Bogdanoviću da debituje za Sakramento, ali je naš igrač posle meča istakao da je ljut na sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Očekuje više od sebe: Bogdan Bogdanović

Bogdanović je postigao je 12 poena, sve u drugoj četvrtini, a u nastavku ga je stigao umor zbog čega je promašio svih osam šuteva u drugom poluvremenu.

– Malo mi je ponestalo energije u drugom poluvremenu i potrebno mi je još nekoliko utakmica da se vratim u formu. Ljut sam na sebe zbog promašaja, ali to je košarka, nekad pogodiš, nekad promašiš, važno je samo da se naporno radi i veruje. Moramo da gledamo napred, još je mnogo utakmica ispred nas, a ja sam srećan što sam deo ovog tima - rekao je Bogdanović posle meča.

Novinari su konstatovali odličnu saradnju sa De'Aronom Foksom i upravo su njih dvojica najzaslužniji za odličnu igru Kingsa u drugoj četvrtini.

– Imamo sjajnu komunikaciju na parketu, on je sposoban da uradi odlične stvari, raznovrstan je igrač, a komunikacija je najvažnija stvar ako želite da napravite nešto veliko. Obojica volimo da se nadmećemo - dodao je srpski reprezentativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading