NIKADA NIJE... Šta će reći Jokić?! Meloun izazvao BURU u Denveru!

Autor:

Sport

17.07.2020

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar se vratio u SAD nakon što se uspešno oporavio od koronavirusa, a trener Majk Meloun govorio je o njegovoj fizičkoj spremi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Mjk Meloun

Meloun je istakao da je "Džoker" u odličnoj formi, kao i da je Srbin najbolja "petica" u NBA, što će sigurno izazvati euforiju i podgrejati očekivanja navijača Nagetsa.

- Jokić izgleda odlično, ali mislim da ljudi ne vide poentu u svemu ovome. Nikola je prethodna tri meseca posvetio održavanju forme i skidanju kilograma. Nikada nije bio spremniji. Očekujem da igra dobro, kao što je igrao pre nego što je sezona prekinuta. Nadam se da će igrati na najvišem nivou. On je najbolji centar u NBA, pa zašto ne bi igrao na najvišem nivou? - rekao je Meloun.

Pre nego što je sezona prekinuta, Jokić je beležio 20,2 poena, 10,2 skokova i 6,8 asistencija u proseku, a NBA liga se nastavlja 31. jula.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading