EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Centar Partizana pozitivan na koronavirus!

Autor:

Sport

15.06.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Partizana Nikola Janković (26) ima koronu, saznaje Republika.rs!

RepublikaFoto: Tanjug
Nikola Janković

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, kao grom iz vedra neba pogodila je crno-bele vest da je standardni prvotimac oboleo od KOVID-19 virusa.

Stanje centra "parnog valjka" nije poznato, ali će zbog njega najverovatnije ceo tim kluba iz Humske morati da se testira. S druge strane, prava je sreća da Partizan nije igrao utakmice pa Janković nije bio u kontaktu sa protivničkim igračima.

Crno-beli su redovno trenirali, a sredinom maja priključio im se i trener Andrea Trinkijeri, koji je uspeo da se sačuva od virusa u Italiji.

Košarkaši Partizana su bili gosti na fudbalskoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde, koja je odigrana u Humskoj, u polufinalu Kupa Srbije (1:0), a nekolicina njih je igrala na oproštajnoj utakmici trenera Dejana Milojevića.

Podsećamo, na oproštajnoj utakmici Milojevića gosti su bili i naš proslavljeni teniser Novak Đoković, kao i NBA igrač Nikola Jokić, košarkaški trener Duško Vujošević...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading