Evroligaš razmatra istupanje iz lige!

Autor:

Sport

26.05.2020

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan nakon odluke o završetku sezone u Evroligi pojavile su se informacije da spisak učesnika neće biti isti kao ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda - Panatinaikos

Prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, najavio je da će 3. juna održati konferenciju za medije na kojoj će govoriti o budućnosti kluba.

Panatinaikos je bio protiv odluke o završetku sezone, a kako je preneo Eurohoops jedna od tema na konferenciji biće finansijske posledice zbog ovakve odluke Evrolige, kao i budućnost kluba u ovom takmičenju kao i šampionatu Grčke.

Mediji koji su u vlasništvu Janakopulosa ponovo pišu da klub razmišlja da se priključi FIBA Ligi šampiona, pa se sa nestpljenjem očekuje najavljena konferencija i konačna odluka atinskog kluba.

Čelnici Virtusa iz Bolonje vrebaju svoju priliku i već su najavili da će aplicirati za nastup u Evroligi ukoliko neki od klubova odustane, a navijači Partizana nadaju se da bi u obzir došli i crno-beli kao najbolja ekipa do prekida sezone u Evrokupu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading