Anđušić oduševio sve i dobio produžetak ugovora

Autor:

Sport

12.05.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski internacionalac Danilo Anđušić i sledeće sezone nosiće dres francuskog prvoligaša Burža, potvrđeno je na zvaničnom sajtu kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Anđušić

Dvadesetdevetogodišnji bivši reprezentativac Srbije u septembru 2019. je potpisao ugovor sa Buržom, a odličnim partijama 'naterao' je rukovodstvo kluba da mu ponude nastavak saradnje.

Anđušić je u Burž stigao na određeno vreme kao zamena za povređenog Gereta Smita, ali je posle samo nekoliko treninga i dugog putovanja do Poa postigao 31 poen i uverio stručni štab da na njega najozbiljnije mora da se računa.

Srbin je do prekida sezone zbog pandemije koronavirusa prosečno beležio 16 poena (45,5% za tri) i bio je u top 10 najboljih strelaca šampionata. Imao je i 3.3 skoka i 3.6 asistencije po utakmici.

Anđušić je karijeru počeo u Hemofarmu, a igrao je još u Mega Bemaksu, Partizanu, Virtusu iz Bolonje, Valjadolidu, Bilbao Basketu, Anvilu, Parmi, Uniksu i Igokei.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading