Lazović: Laž je da se plaća ulaz u Superligu

Autor: P. V.

Sport

13.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok čekamo nastavak prvenstva koji je zakazan za 30. maj, red je da se otklone nedoumice koliko će klubova igrati naredne sezone u Superligi. Pre svega da li je tačno da onaj ko plati najviše novca može da uđe u elitni rang, ali i Prvu ligu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Dragomir Lazović

Prema nekim najavama, elitni rang bi trebalo da se proširi na 20 klubova. Predsednik Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije Dragomir Lazović odbacio je mogućnost o plaćanju za mesto u višem rangu.

- Nije tačno da će najbolji platiša moći da igra u Superligi. Ja bar nisam čuo tako nešto. Međutim, u četvrtak ćemo održati sastanak klubova Superlige i Prve lige Srbije gde ćemo pričati o formatu takmičenja. Otklonićemo dilemu koliko će biti klubova dogodine i još neke detalje - rekao je Lazović za Srpski telegraf.

Mnogi imaju dilemu da li će Grafičar, kao filijala Zvezde i ekipa koja je nadomak ulaska u viši rang, moći da igra Superligu.

- Imaju veliku šansu da uđu u Superligu na osnovu rezultata, a da li će imati uslova da se takmiče, to ne znam. Ili da izgrade stadion ili da igraju na nekom drugom objektu. Recimo na stadionu Voždovca, Obilića, Zvezde... Ali hajde da sačekamo četvrtak, pa ćemo preciznije znati sve. Nije fer davati procene sada pre nego što se održi sastanak - dodao je Lazović.

Postoji mogućnost i da Grafičar odustane od takmičenja u Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading