Rebićeva hit priča: Kvinsi Miler je hteo da plati 30.000 dinara za DVE PICE!

Autor:

Sport

27.04.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš ruskog Jeniseja Nikola Rebić prisetio se vremena provedenom na Malom Kalemegdanu, a posebno je bila zanimljiva anegdota sa Kvinsijem Milerom.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Rebić

Zvezda je bila prvi klub Amerikanca u Evropi, pa mu je malo trebalo da se privikne na život u Srbiji.

Mladi srpski plejmejker je ispričao priču kada je nekadašnji ljubimac "Delija" mogao da plati dve pice 30 hiljada dinara. 

- Ja sam ga vozio na prvih nekoliko treniniga, a to mu je bilo prvi put da se nalazi u Evropi. Čovek nije imao pojma o novcu i koliko ovde šta košta. Posle jednog treninga vraćao sam ga kući, a on je bio prilično gladan, pa je hteo da odemo na picu. Otišao je prvo do bankomata, jer nije imao novac kod sebe, a podigao je maksimalno koliko je moglo - 30.000 dinara i sa tih 30 hiljada je došao da naruči dve pice, koje sam mu ja naručio, pošto nije znao jezik, a kada je trebalo da plati, dao je svih 30.000 dinara i stavio ih na pult, ali sam ja rekao "čoveče, šta to radiš, mnogo je to" i izvadio sam jednu crvenu i dao gospođi koja je radila tu - prisetio se Nikola Rebić za "Techsportserbia".

RepublikaFoto: Starsport
Kvinsi Miler u dresu Crvene zvezde

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading