(FOTO) Legendarna slika sa venčanja Darka Miličića: NBA šampion sa čuturom u ruci, da li se snašao sa srpskim običajima?

Autor:

Sport

13.04.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Miličić je sigurno mogao više u NBA ligi... Imao je talenat, ali glad za košarkom je potpuno nestala, prezirao je sport koji je igrao. Ipak, Srbin je tokom karijere stekao veliki broj prijatelja u SAD.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Miličić

Darko je 2009. godine oženio studentkinju iz Novog Sada Zoranu Markuš, a venčanje je bilo sjajno. Bilo je mnogo poznatih ličnosti iz sveta sporta, stigli su Marko Jarić i tadašnja supruga Adrijana Lima, Dušan Ivković, Nenad Krstić...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mark Gasol kod Miličića na svadbi. To je to, dostigli smo vrhunac interneta. Foto preuzeta od: @badbunnybasket

A post shared by Strahinja Ćalović (@acainformacija) on Apr 13, 2020 at 2:54am PDT

 

Mnogo godina kasnije pojavila se sjajna fotografija sa venčanja. Tadašnji Darkov saigrač Mark Gasol imao je priliku da upozna naše običaje. Kako li se snašao ostaće misterija?

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Mark Gasol

Ali na osnovu ove slike čini se da je baš uživao i da će ovo venčanje dugo pamtiti, osim ako ga rakija nije opila baš jako...

35-godišnji Španac trenutno brani boje Toronto Reptorsa sa kojima je prošle godine osvojio NBA ligu, a sa reprezentacijom je po dva puta bio šampion sveta i Evrope uz brojne srebrne i bronzane medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading