(VIDEO) "Milicija trenira strogoću": Ratka Vardu kaznili za pranje auta, on pobesneo

Autor:

Sport

13.04.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana, Ratko Varda, imao je tokom policijskog časa problematičnu situaciju koja mu je pokvarila raspoloženje u izolaciji.

RepublikaFoto: Starsport
Ratko Varda

Varda je dobio kaznu od strane policije, jer je, kako navodi, prao svoj automobil u garaži u sopstvenoj kući.

Tom prilikom Varda je otvorio vrata garaže, što je policajcima bilo dovoljno da se pojave ispred njegove kuće i napišu mu kaznu.

Ogorčeni Varda je ovu situaciju podelio sa fanovima na Instagramu, uz dva snimka sa sigurnosne kamere iz garaže i ispred nje, na kojoj se vidi rasprava sa policajcima.

- "Milicija trenira strogoću" kad maltretiranje pređe na viši nivo, kad posle 2 dana sedenja u kući otvoriš garažu da opereš i usisaš auto, pojave se momci u plavom sa sve knjigom da mi pišu kaznu u mojoj garaži ispred moje kuće!

- I dok stojim u svojoj kući tražiš mi ličnu kartu uz obrazloženje da ne smem ni da očistim kola i da zatvorim garažu jer je “POLICIJSKI ČAS” - još jednom da ponovim ovo je zabrana kretanja, a očigledno ta zabrana kretanja se odnosi i na to da nemate pravo oprati i očistiti auto! Sramota dokle ovo maltretiranje ide i gde je granica - napisao je ogorčeni Varda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading