Veliko trenersko ime dolazi u Beograd: Monti Vilijams predavač na "Beogradskoj košarkaškoj klinici"!

Autor:

Sport

24.02.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener NBA ligaša Finiks Sansa Monti Vilijams biće predavač na ovogodišnjoj "Beogradskoj košarkaškoj klinici", saopštili su organizatori.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Monti Vilijams

U svom 19. izdanju, koje je u dvorani "Aleksandar Nikolić" zakazano za 27. i 28. jun, Klinika će ponovo okupiti eminentne predavače, vrhunske trenere po čemu je postala prepoznatljiva i stekla visok ugled.

Vilijams je osmi trener iz najjače košarkaške lige na svetu koji će održati predavanje na "Klinici".

- Trener Feniks Sansa Monti Vilijams je prvi koji je potvrdio učešće, a sa ponosom mogu da najavim da će i ostali predavači na "Klinici" biti vrhunski evropski i domaći košarkaški stručnjaci. Klinika će se održati u vreme odigravanja kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre kome će Beograd biti domaćin, pa nema sumnje da će interesovanje biti ogromno - izjavio je generalni sekretar Udruženja košarkaških trenera Srbije i prvi operativac u organizaciji "Klinike" Strahinja Vasiljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading