Alimpijević: Primili smo 80 poena! To je nedopustivo

Autor:

Sport

04.10.2017

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Mege u 2. kolu regionalne ABA lige, ali je dodao da je zabrinut zbog loše odbrane svog tima.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Alimpijević je imao šta da zameri svojim igračima

Crvena zvezda je na svom terenu slavila sa 90:80.

- Teška utakmica, to se izgleda pretvara u kontinuitet. Sve ekipe igraju motivisano protiv Zvezde. Mega je mlada dobra i perspektivna ekipa. Ne mogu biti zadovoljan košarkom, ne možemo tolerisati primljenih 80 poena i to se neće dešavati - rekao je Alimpijević i nastavio:

- Zameram ljudima koji imaju rezervne uloge, koji se nisu pokazali dobro, pored svih tih loših stvari, zadovoljan sam mirnoćom. Pokazali su veličinu i koliko god su oni prilazili mi smo odolevali. Meni nije ovo bolja igra nego protiv Mornara, kada vidim 80 koševa nisam zadovoljan. Mlađi igrači moraju da unesu energiju i neki drugi stil, a njih apsolutno nije bilo.

Na ovom meču briljirao je Džejms Feldin, koji je istakao da je Zvezda ostvarila važnu pobedu.

- Idemo korak po korak, pokazali smo karakter, srce i to će nam trebati. Imamo u subotu još jednu tešku utakmicu, ali želimo da nasmejemo malo našeg trenera - naveo je on.

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da je Crvena zvezda zasluženo pobedila njegovu ekipu.

 - Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, bili su bolji i kvalitetniji danas. Zadovoljan sam utakmicom koju smo mi odigrali, mislim da se ova mlada ekipa predstavila u lepom svetlu. Imali smo neke šanse, bili smo u egalu pred kraj, ali je Ročesti pogodio neke teške šuteve i prelomio utakmicu. Zadovoljan sam što ove sezone ne odustajemo. Zvezda je imala i deset razlike, ali se ekipa nije predavala. Uspeli smo da uvedemo Zvezdu u neizvesnu završnicu i da ih nateramo da odigraju jedan kvalitetan meč i da nas pobede teško pogodjenim šutevima. Mi idemo dalje, sledeća je utakmica protiv Mornara i želimo da zabeležimo novu pobedu - rekao je Milojević

Trener Mege je rekao da razmišlja samo o meču protiv Mornara u narednom kolu regionalnog takmičenja.

 - Mislim da je glupo pričati posle dva kola da smo kandidati za F4. Da li mi želimo da da budemo na F4? Apsolutno ne bežimo od želje da budemo uspešni, ali liga je izjednačena, svako svakog može da pobedi. Ne razmišljamo o tome, razmišljamo samo o narednom protivniku. Mornar je pokazao da je ozbiljna ekipa - zaključio je trener Mege.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading