(VIDEO) Marko Gudurić suspendovan!

Autor:

Sport

31.01.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelni ljudi NBA lige odlučili su da suspenduju Marka Gudurića na jednu utakmicu. Srpski košarkaš suspendovan je zbog nepažnje, pošto je u završnici meča između Memfisa i Njujorka napustio klupu prilikom koškanja na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gudurić suspendovan

NBA pravila su rigorozna i kažu da košarkaši koji se nalaze na klupi ne smeju da kreću ka mestu gde se odigrava tuča, svađa, guranje...

Gudurić nije ušao na teren, kada je umalo došlo do tuče između Pejtona, Kraudera, Morisa, Morenta, ali je zato napustio klupu, baš kao i Džeren Džekson junior koji je takođe kažnjen jednom utakmicom.

- NBA je suspendovala Pejtona, Džeksona i Gudurića na jednu utakmicu, Moris je kažnjen sa 35 hiljada dolara, a Krauder sa 25- piše u saopštenju NBA.

Do koškanja je došlo kada je Krauder, iako je utakmica bila završena, ukrao loptu i šutnuo trojku. To se nije svidelo Pejtonu koji ga je grubo faulirao, potom je usledilo guranje koje na sreću nije preraslo u tuču.

Incident možete pogledati na video snimku, a Gudurića možete videti u gornjem desnom uglu kako kreće ka saigraču, ali se brzo zaustavlja.

Takođe, možete videti iz levog ćoška kako pomoćnici Memfisa trče ka Guduriću i Džeksonu kako bi ih vratili na klupu. Ipak, zakasnili su i NBA ih je kaznila jednom utakmicom neigranja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading