(FOTO + VIDEO) Nole i Kobi su bili veliki prijatelji: Brajant je obožavao Đokovića!

Autor:

Sport

26.01.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično preminuli NBA superstar Kobi Brajant nikada nije skrivao koliko je cenio najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Dok se cela planeta divila košarkaškim veština čuvenog Kobija, on je uvek uživao Noletovoj igri, a pogotovo je uvažavao njegovu fizičku spremnost.

Kobi Brajant je oduševio srpske navijače na poslednjem US Openu, gde je bio specijalni gost u studiju, a nakon pitanja voditeljke "Rafa, Rodžer ili Novak". Kobi je imao jasan odgovor.

- Oni su sveto trojstvo tenisa, ali Novak je moj čovek - bez razmišljanja je rekao petostruki NBA šampion i dvostruki osvjač zlatne olimpijske medalje.

On se tu nije zaustavio, nego detaljno objasnio zašto Đokovića najviše voli.

- Imamo dobar odnos već dugo vreme. Moj bivši saigrač je Gasol, on je dobar sa Rafom, pa se znamo i to je bilo ok, Federer mi je poslao reket kad je čuo da igram tenis. Ali, Novak je moj čovek - precizan je kao uvek bio Kobi.

On je tom prilikom otkrio da je pričao sa Novakom o načinu sportske prirpme, te kako i u zrelim godinama biti nadomoćniji nad mlađim protivnicima.

 

 

- Mnogo je pripreme potrebno i analize meča, pogotovo protiv bržih i mlađih rivala. Pratiti tendencije, tako da se možeš pripremiti za ono što dolazi. Novak i ja smo mnogo o tome pričali, jer je on u fazi da fizički više nije na nivou na kojem je bio i sada radi na tome da se prilagodi na igru u fazi kada njegovo telo više nije kao nekad - govorio je tada Brajant.

Uz to, bio je prvi koji je pred nedavno završeno svetsko prvenstvo prognozirao da Srbija može da pobedi njegovu Ameriku, prognoza mu je bila tačna, ali nažalost utakmica nije bila za medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading