Šakota razgalio "Delije": Igraće!

Autor:

Sport

01.01.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota najavio je da će poslednje pojačanje Kevin Panter debitovati na meču sa Bajernom.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Crveno-beli u četvrtak od 19 sati igraju u "Štark areni" evroligašku utakmicu sa Bajernom, koga sa klupe predvodi bivši trener Zvezde Dejan Radonjić.

- Trebalo bi da bude u sastavu, zato smo ga doveli. U poslednje vreme nije bio u timu Olimpijakosa, a pošto Olimpijakos igra samo Evroligu pretpostavljam da je malo ispao iz ritma, ali to se vraća samo kroz utakmice doneo je Šakota lepe vesti navijačima.

Iskusni stručnjak je o predstojećem duelu dodao:

- Nova je godina, a cilj nam ostaje da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici. Klasika je već reći da su teške utakmice u Evroligi. Bajern je stabilna ekipa, imaju dobre rezultate, prvaci su i očekujemo drugačiju ekipu po načinu igranja od onih koje smo igrali u zadnje vreme. Jako su dobro organizovani u igri ispod koša, iz čega proizilaze otvoreni šutevi i time se bavimo već nekoliko dana, u nadi da ćemo sutra u punoj dvorani, uz podršku, odigrati dobru utakmicu. Šakota će za rivala imati Radonjića. "U vreme kada je bio trener Zvezde pratio sam rezultate i utakmice i Zvezda je igrala na specifičan način, jako agresivno na lopti i to je bilo tako prepoznatljivo da je bilo karakteristika trenera. Davao sam mu tada sve čestitke za rezultate, ostavio je jako lepe rezutate i sebe u istoriji Zvezde- rekao je Šakota.

Trener Zvezde poručuje da neodlazak u Podgorocu nije poremetilo ekipu.

- Umesto putovanja odradili smo trening ovde, pokušavali smo da najmanje mislimo o tome i o posledicama. To su neke odluke koje prevazilaze naše kompetencije, idemo dalje, treniramo i spremamo se za sledeću utakmicu. To su naša razmišljanja- zaključio je Dragan Šakota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading