Šarić prvi put nakon debakla Hrvata: NISMO POKAZALI KARAKTER!

Autor:

Sport

22.09.2017

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaš Dario Šarić oglasio se prvi put nakon bolne eliminacije za Hrvate iz osmine finala Evropskog prvenstva u Istanbulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šarić: Ostavljam period sa EP iza sebe

Šarić je dao izjavu portalu "Eurohoops" nakon oproštajne utakmice našeg trenera Dušana Ivkovića u Atini u kojoj je hrvatski košarkaš nastupao za tim "Dudinih zvezda".

- Teško je pričati o tome. Izgubili smo od boljeg tima. Nismo pokazali karakter. Znam da su ljudi pričali o mojim partijama, neki su bili pozitvni, dok su neki bili negativni. Ostavljam to sve iza sebe. Znam da sam bolji igrač nego što sam pokazao u tom meču - rekao je za "Eurohoops" Dario Šarić. 

Igrač Filadelfije je pričao i o Dušanu Ivkoviću, koji je mu je puno pomogao da postane i razvije se u igrača kakav je danas.

- Za mene Dušan Ivković znači mnogo. Pomogao mi je dosta u karijeri. Pokazao mi je šta je u stvari muška košarka. On mi je košarkaški otac. Prošle sezone sam u igru dodao neke stvari koje me je on naučio - zahvalan je Šarić našem treneru na svemu što je učinio za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading