Legenda Partizana deveti najplaćeniji košarkaš ikad!

Autor:

Sport

30.10.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je naglo prekinula sjajnu karijeru Nikole Pekovića u NBA, ali je pre toga stameni centar uspeo da potpiše neverovatan ugovor.

RepublikaFoto: Starsport
Dobro je zaradio

On je stoga deveti najplaćeniji igrač u istoriji NBA lige, kada se gleda koliko je bio plaćen po odigranoj utakmici. Nekadašnji košarkaš i predsednik Partizana je u NBA za svaku odigranu utakmicu zaradio po 292.433 dolara!

Na osmom mestu sa 5.000 dolara više po meču je Kobi Brajant, a onda sledi Džoel Embid koji je usled povreda u svojoj dosadašnjoj karijeri propustio mnogo mečeva.

Kris Boš je prvi igrač na listi koji je po meču zarađivao više od 300.000 dolara, a peto mesto zauzima nekadašnji saigrač Peđe Stojakovića i Vlada Divca u Kingsima Kris Veber.

Četvrto mesto pripada Kevinu Garnetu, treći je Brendon Roj, a drugi Šakil O’Nil. Ubedljivo najviše novca po meču u NBA zaradio je Gilbert Arenas 352.900 dolara po jednoj utakmici!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading