(VIDEO) Ponovo diže tenziju u ABA ligi - Bokan preti čelnicima Zvezde: Zapamtite, sve ću vam vratiti!

Autor: TODOR PETKOVIĆ

Sport

12.10.2019

03:11 >> 06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u nedelju od 20 sati u Pioniru biju prvu ovogodišnju bitku na Jadranu. Utakmici će moći da prisustvuju samo vlasnici sezonskih ulaznica za VIP lože i počasna mesta, zbog kazne ABA lige upravo zbog nemilih scena koje su se dešavale tokom prošlogodišnjeg plej-ofa, kada su crveno-beli osvojili titulu. I dok su na Malom Kalemegdanu spremni da smire strasti, predsednik KK Budućnosti Dragan Bokan kao da priziva nove nemire.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Bokan

Na Skupštini ABA u Zagrebu ponovo je otvoreno pretio čelnicima šampiona, koji su jedva izvukli živu glavu na trećoj utakmici finalne serije prošle sezone u Podgorici.

- Zapamtite, biće vam vraćeno, lično će vam biti vraćeno, to obećavam sa više strana - siktao je Bokan, dok mu je Filip Sunturlić, generalni direktor Crvene zvezde, mirno i razumno odgovorio:

- Opet nas uvlačiš sve u blato. Sredili smo dokumentaciju, krenuli dalje... Prvo mora da se vodi računa šta si ti uradio direktno na trećoj utakmici, od trenutka kada smo sleteli dok nismo odleteli. Trebalo bi da te bude sramota. Sram te bilo!

Međutim, umesto da ga smire ove Filipove reči i da se okrene mirnijoj budućnosti, Bokan je još više planuo i ponovo pretio:

- Nemoj tako da pričaš sa mnom, da ti se ne dignem. Zadnji put sam to rekao - zapretio je predsednik KK Budućnosti iz Podgorice!

Inače, problem je nastao u tome što je Bokan izričito zahtevao da se sa spiska delegata izbaci Milan Krneta iz Srbije. U raspravu se potom uključio i Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana.

- Mi smo krivi, Bokane, što nismo još 2018. godine utvrdili pravila kada je trebalo. Hajde da ga izuzmemo iz utakmica Budućnosti - predložio je Ostoja, ali je Bokan i to kategorički odbio:

- To nije kazna. Da ga izuzmemo iz utakmica Budućnosti i prvi deo sezone - zaključio je Dragan Bokan.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Gist đuskao uz narodnjake!

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist (32) u balkanskom stilu proslavio je pobedu nad ekipom Fenerbahčea (68:56) u Evroligi. Uz taktove pesme "Zek, zek, dadumle" zaigrali su neki od prvotimaca crveno-belih, a najveseliji je bio Gist, koji je bio potpuno opušten uz pesmu koju su od bugarske pevačice Cveteline preuzeli Gagi bend i Džej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading