Džejms i Kari u "Timu snova" u Tokiju!

Autor:

Sport

02.10.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmo mesto na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kini dobrano je otreznilo nadobudne i nadasve prepotentne NBA asove, koji su redom odbijali poziv selektora Grega Popovića, da bi na kraju Amerikanci u šarenom sastavu dobili dve gorke lekcije, od Francuza i Srba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Da je vrag odneo šalu, jasno je svima preko Atlantika, pa su stoga najveće zvezde svetske košarke najavile da bi sa zadovoljstvom narednog leta nastupale za SAD na Olimpijskim igrama sa ciljem da donesu 16. zlato sa najvećeg planetarnog takmičenja, koje im je uvek bilo prioritet u odnosu na Mundobasket.

Lebron Džejms (34) i Stiven Kari (31), dvojica verovatno najboljih košarkaša današnjice, po svoj prilici predvodiće strahovito jake Amere u Tokiju, što je posebno iznenađenje jer as Lejkersa poslednji put bio u reprezentaciji 2012. godine. Sledeći primer pomenutih megazvezda, želju da ih selektor Popović odvede u prestonicu Japana izrazili su i Džejms Harden, Kavaj Lenard, Dejmijan Lilard, Entoni Dejvis, Drejmond Grin i Pol Džord, pa nema dileme da će se u Vašingtonu slaviti treće uzastopno olimpijsko zlato. Dobar deo ovih majstora je nastupao za SAD na Svetskom prvenstvu u Španiji pre pet godina, kada su u finalu pregazili Srbiju (129:92).

TIM SNOVA ZA TOKIO

Lebron Džejms

Stiven Kari

Džejms Harden

Kavaj Lenard

Dejmijan Lilard

Entoni Dejvis

Drejmond Grin

Pol Džordž

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading