Partizanove opcije za beka: Zver iz Panatinaikosa i dva bivša NBA igrača!

Autor:

Sport

18.09.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endrju Gaudlok je ime koje se dugo pominjalo kao moguće pojačanje Partizana na poziciji beka šutera, ali kako sada stvari stoje on neće preći u redove crno-belih. Dugo je namigivao navijačima preko društvenih mreža, davao im nadu, ali kako piše novinar Sportanda, Orazio Kauči, to se neće dogoditi.

RepublikaFoto: KK Partizan.rs
Košarkaši Partizana

Jasno je da crno-beli traže pojačanje na poziciji beka šutera, to je jedino mesto koje je ostalo upražnjeno u timu, a novinar Sportanda ističe da razmišljanja Partizana idu ka Šonu Kilpatriku i Vejnu Zeldenu, ali da za sada ne postoje nikakvi napredni pregovori oko ove dvojice igrača.

Takođe, kao moguće pojačanje pominje se i Endrju Herison, bivši igrač Golden Stejta, Klivlenda, Memfisa ali i Himkija.

 

Kilpatrik je prošle sezone nosio dres Panatinaikosa, ali nije odigrao kao što se očekivalo, dok je Zelden zaista teška meta jer se radi o igraču koji je prošle sezone nosio dres Čikago Bulsa.

Jasno je da Partizan želi da dovede kvalitetnog strelca i da potpuno našpanuje tim koji je već do sada u pripremnim mečevima pokazao zavidan nivo forme, posebno u odbrani. Dolaskom dobrog šutera za tri poena sve bi se dodatno diglo na još veći nivo kada su crno-beli u pitanju.

Preostaje da vidimo na koga će pasti izbor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading