Teo se uskoro vraća na teren!

Autor:

Sport

18.09.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virtus Bolonja veruje da će moći da računa na Miloša Teodosića već narednih sedmica! Dobra vest i za ovaj italijanski klub, ali i za samog srpskog košarkaša.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Leto nije prošlo kako se Miloš Teodosić nadao, nije igrao na Svetskom prvenstvu zbog povrede, ali Luka Baraldi, izvršni direktor Virtusa, kaže da bi Teo mogao da bude opet na parketu početkom oktobra.

Baraldi je gostovao u jednoj italijanskog emisiji i govorio o stanju povređenog plejmejkera.

- On će se  potpuno oporaviti i uskoro će biti na terenu - optimističan je Baraldi.

Prognoza?

- Neće baš biti spreman za prvu utakmicu, ali će biti potpuno spreman negde početkom oktobra - zaključio je izvršni direktor Virtusa.

Teodosić je u julu parafirao trogodišnji ugovor sa Virtusom. Nažalost Teo se povredio u prijateljskoj utakmici protiv Litvanije u Beogradu i na kraju je propustio put u Kinu zbog povrede plantarne fascije, a to je nešto što ga muči poslednjih godina.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić i Aleksandar Đorđević

Velika šteta što Aleksandar Đorđević nije mogao da računa na njega na Mundobasketu. Teo je tokom karijere igrao za FMP Železnik, Borac Čačak, Olimpijakos, CSKA Moskvu u Evropi, a u NBA je dve godine nosio dres Los Anđeles Klipersa.

Ove sezone će posle mnogo godina u Evroligi, sa Virtusom igrati u Evrokupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading