ĐORĐEVIĆ: Neka Mađari misle o nama!

Autor:

Sport

08.09.2017

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da Mađarska zaslužuje respekt, ali da je naš nacionalni tim favorit u osmini finala Evropskog prvenstva.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đorđević veruje u dobar rezultat na EP

Srbija je osvojila prvo mesto u grupi D na EP, a u osmini finala će u nedelju igrati protiv Mađarske

- Mađari su napravili veliki uspeh plasmanom među 16 najboljih reprezentacija Evrope i samim tim što su stigli u osminu finala zaslužuju respekt. Ipak, svesni smo da smo kao prvoplasirani tim naše grupe favoriti u tom duelu i oni, pre svega, treba da razmišljaju o nama. Mi ćemo toj utakmici priči i pripremiti je ozbiljno, kao što se pripremamo za svakog protivnika. Treba dobro da iskoristimo dva dana koliko ima do utakmice, da se odmorimo i kroz treninge spremno dočekamo osminu finala - rekao je Đorđević.

Utakmica će biti odigrana u nedelju od 14.15 časova u dvorani "Sinan Erdem" u Istanbulu.

Naš tim je zauzeo prvo mesto u grupi D, sa učinkom od četiri pobede i jednog poraza. Mađari su u grupi C bili četvrti, sa dve pobede i tri poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading