ČIRLIDERSICE RED FOKSIS ZA ST: Srbi su slatki, al' ih ne muvamo!

Sport

07.09.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One žare i pale širom Evrope, one su plesna grupa Red foksis (Crvene lisice) iz Ukrajine, koja ove godine zabavlja publiku na Evrobasketu u Istanbulu.

Igračice su oduševile publiku u Turskoj

U kratkom razgovoru za Srpski telegraf istakle su da su košarkaši Srbije slatki, ali da ih ne muvaju, već da svoj posao shvataju ozbiljno.

Svojim atraktivnim kostimima i sjajnim performansom retko koga ostavljaju ravnodušnim, svi im prilaze da se slikaju, a one to prihvataju sa osmehom.


- Uvek svi pomisle da mi hoćemo da imamo nešto sa košarkašima, ali to nije tačno. Mi maksimalno profesionalno pristupamo našem poslu. Košarkaši Srbije su slatki momci, ali pre svega profesionalci. Odavno je poznato da vaša zemlja ima odlične košarkaše - rekla nam je jedna od plesačica i dodala:

- Idemo svuda po Evropi, uglavnom imamo dobra iskustva. Lepo nam je u Istanbulu, cilj nam je da zabavimo publiku, da čitav sportski događaj podignemo na viši nivo.

VIDE SAMO LOPTU: Košarkaši Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading