MAČVAN OTKRIO: Sale ima ludačku ambiciju!

Autor:

Sport

29.08.2017

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre puta u Istanbul na Eurobasket, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Milan Mačvan izneo je svoja očekivanja pred put u Istanbul i prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manja očekivanja javnosti, ali osećaju pritisak: Milan Mačvan

- Idemo za Istanbul gde nas očekuje prva utakmica na Eurobasketu protiv Letonije. Sa Porzingisom su dobili novi kvalitet, dobra su ekipa, biće teško, ali verujem da i oni razmišljaju o nama- izjavio je kapiten Srbije okupljenim novinarima u dvorani “Ranko Žeravica na Novom Beogradu.

- Sremni smo, ostao je još jedan trening, brojne povrede i otkazi uslovili su da očekivanja javnosti budu malo manja pred početak Eurobasketa, ali pritisak uprkos svemu postoji. Nije baš da nema pritiska, Sale ima ludačku energiju i ambiciju, putujemo sa puno optimizma i verujem da ćemo napraviti dobar rezultat. Atmosfera kod nas je dobra, vlada pozitivna energija – zaklučio je Mačvan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading