Jokić istakao najbitniju stvar koja krasi Denver

Autor:

Sport

17.04.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junak veličanstvenog preokreta Denver Nagetsa u pobedi protiv San Antonija Nikola Jokić prilično uzdržano je dao intervju atraktivnoj plavuši posle meča.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

Jokić je dabl-dablom u noći između utorka i srede dao ogroman doprinos u pobedi tima iz Kolorada nad Sparsima, a posle meča je istakao da je srce ekipe i poverenje trenera u igrače bilo ključno da se ni posle minus 19 vrate u život.

- Nismo odustali. Trener je rekao da smo mi tim koji nikad ne odustaje i to je istina. Izgubili smo prvu utakmicu, sada gubili sa 19 poena razlike, ima mnogo izgovora, ali nismo se predali. Ima nešto u ovom timu, imamo srce, nećemo dozvoliti da izgubimo tako lako - rekao je Jokić.

Sve vreme dok je Jokić davao izjavu osetilo se dobro raspoloženje navijača u dvorani, kojima je u jednom trenutki Srbin zahvalio videvši da su emocije previše uzele maha.

- Hvala vam svima! Ljudi volim vas - rekao je Jokić.

Posle izjednačenja u seriji, dueli San Antonija i Denvera se sele u Teksa, a prvi je na programu u noći između četvrtka i petka u 3 sata ujutro po našem vremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading