Mladi košarkaši Partizana pobednici Novogodišnjeg turnira!

Autor:

Sport

26.12.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi košarkaši Partizana NIS, rođeni 2004. godine, pobednici su tradicionalnog novogodišnjeg turnira koji se svake godine igra u čast legendarnog trenera Borislava Rebe Ćorkovića.

RepublikaFoto: Promo foto
Mladi košarkaši Partizana

U prvoj utakmici na turniru, crno-beli su doživeli prvi poraz ove sezone, a savladala ih je Vizura sa 79:83. Istog dana, Partizan NIS je ubedljivo savladao Banjicu Mega sa 82:63, te je bilo jasno da će konačan plasman na turniru biti odlučen poslednjeg dana. Mlade nade "parnog valjka" su odmerile snage sa vršnjacima iz Crvene zvezde MTS i pobedili 63:58, čime su zauzeli prvo mesto na turniru posvećenom legendarnom "Ćaletu", čoveku koji je sa klupe vodio Partizan do prve titule šampiona Jugoslavije, 1976. godine.

Najbolji strelac turnira, bio je igrač Partizana NIS Ilija Milijašević koji je na tri utakmice postigao ukupno 91 poen. Za najboljeg igrača turnira, proglašen je Luka Divjak, takođe član crno-belih. Priznanje za najboljeg trenera na turniru, osvojio je Dragiša Andrić, trener crno-belih Pionira.

Pehare i medalje po plasmanu dodelili su Ljiljana Ćorković, supruga pokojnog, Borislava Rebe Ćorkovića, dobitnik plakete za životno delo,Zoran Gavrilović i Predsednik KSB Boško Adžić.

U poluvremenu poslednje utakmice na turniru, prisutni gledaoci su na delu mogli da vide i najmlađe polaznike škole košarke Partizan Reba koji su nam u igri na dva koša, tokom desetak minuta, demonstrirali sve ono što su naučili do sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading