VRELA ANTONELA! Supruga Lea Mesija u NIKAD VIĐENOM izdanju! Argentinac kući ima DVE BOGINJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.12.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednu, zlatnu, podigao je u Kataru, a sa drugom je u braku od 2017. godine.

VRELA ANTONELA! Supruga Lea Mesija u NIKAD VIĐENOM izdanju! Argentinac kući ima DVE BOGINJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Antonela Rokuzo

Ako je Leu Mesiju ovako, kako li je onda Bogu?

Ovo je pitanje koje se samo nameće pošto je Argentinac osvojio titulu šampiona sveta i ušao u istoriju. Pored „zlatne boginje“ koju je podigao u Kataru, Mesi već neko vreme ima svoju boginju i u kući. Sada je odlučio da i nju podeli sa ostatkom planete. Tačnije, njen snimak.

Mesijeva supruga Antonela prava je lepotica, a na svom Instagram profilu Leo je objavio interesantnu priču. Tu se nalazi njegova lepša polovina i izabranica koja ga vrelim plesom uz lagani ritam muzike iz latinske Amerike zabavlja, te pokazuje da zna da vrcka i dovede svog supruga do ludila.

 

 

Oko njih nalaze se i čaše vina, pa se može zaključiti da je i atmosfera bila opuštena. Rešila je Antonela da zanjiše kukovima i nema sumnje da je Lionelu svaki dan finale Svetskog prvenstva kada ima ovakvu ženu. A, da se ne lažemo, posle svega što je uradio na Mundijalu u Kataru, Mesi je i zaslužio odmor!

Ovaj ples nije oduševio samo Mesija, već i svih njegovih 409 miliona pratilaca na Instagramu koji su sa uživanjem gledali zanosnu Antonelu kako igra u uskoj crvenoj haljini.

Antonela Rokuzo ima 34 godine, visoka je 157 centimetara i, i dalje važi za pravu bombu, a u braku sa Lionelom Mesijem je od 2017. Zajedno imaju troje dece, Tijaga, Matea i Ćira. Najstariji Tijago ima deset godina, Mateo ima sedam, a Ćiro četiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading