SUSRET NAJVEĆIH: Novak Đoković i Jusein Bolt zajedno pred VELIKO FINALE Mundijala! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.12.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je da će ovom spektaklu prisustvovati ogroman broj poznatih ličnosti.

SUSRET NAJVEĆIH: Novak Đoković i Jusein Bolt zajedno pred VELIKO FINALE Mundijala! (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/novakfanclub

Novak Đoković i Jusein Bolt

Fudbalske reprezentacije Francuske i Argentine igraju danas od 16 časova meč velikog finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Svakako da ovaj duel privlači ogromnu pažnju svih, slobodno se može reći da je u pitanju sportski događaj godine, a njemu će prisustovati i veliki broj slavnih ličnosti, kako iz sveta sporta, tako i šire.

U Dohi se nalazi i Novak Đoković, koji je već ranije najavio svoj dolazak na finale, a tu informaciju je zvanično potvrdio tokom trajanja Završnog mastersa u Torinu. Sada je srpski teniser stigao u Katar, a društvo su mu na svečanom prijemu, koji je priredio "Hublot" pravile neke od najvećih svetskih zvezda.

Pozdravio se sa Đanijem Infantinom, predsednikom FIFA, tu je bio i Luis Figo, ali svakako da je najveće pažnje privukao susret sa Juseinom Boltom. Dvojica neverovatnih sportista, svako najbolji u svojoj branši, a slobodno se može reći i članovi grupe najboljih sportista svih vremena, srdačno su se pozdravili, a vreme su zatim iskoristili i da proćaskaju.

Sigurno je da su ovakve veličine imale šta da poruče jedna drugoj, a pitanje je i da liće možda zajedno iz lože pratiti veliko finale.

Meč na stadionu "Lusail" počinje u 16 časova, a obe selekcije će se boriti za svoju treću titulu svetskog prvaka. Titulu upravo brani Francuska, koja je pre četiri godine u finalu pobedila Hrvatsku sa 4:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading