VELEOBRT: Sledeća destinacija Meksiko - pronašao novi klub posle KRAHA u Kataru!

Autor:

Sport

16.12.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na veliko iznenađenje, legendarni fudbaler će karijeru nastaviti u Meksiku.

VELEOBRT: Sledeća destinacija Meksiko - pronašao novi klub posle KRAHA u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Luis Suarez i Kristijano Ronaldo

Kako prenose inostrani mediji, uz naslov „Bombazo“, urugvajski fudbaler Luis Suarez bi karijeru mogao da nastavi u meksičkom Kruz Azulu, ekipi koja je prošlu sezonu završila na sedmom mestu meksičkog prvenstva.

Navodno, ostalo je da se dogovori još nekoliko detalja pre potpisivanja ugovora, koji će svakako iznenaditi mnoge ljubitelje "najvažnije sporedne stvari na svetu".

Suarez, koji je do nedavno nastupao za urugvajski Nacional, sa kojim je i osvojio titulu u tamošnjem prvenstvu, prethodno je odbio ponudu brazilskog Gremija. Bilo je interesovanja i klubova iz američkog MLS, ali ne i konkretnih poteza.

Foto: Tanjug/AP

Luis Suarez u dresu Urugvaja

Luis Suarez je bio član reprezentacije Urugvaja na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je južnoamerička selekcija završila takmičenje već u grupi, sa četiri osvojena boda, a koban po njih je bio gol Južne Koreje protiv Portugala, u 90. minutu susreta, koji je na taj način izbacio "Uruse" sa turnira.

U bogatoj karijeri, Suarez je nosio dresove holandskih timova Groningena i Ajaksa, potom je igrao za Liverpul, iz kojeg je prešao u Barselonu, a potom je u madridskom Atletiku proveo dve sezone.

Najveće uspehe je doživeo u Barseloni, sa kojom je osvojio četiri titule u Primeri, pet trofeja u Kupu Kralja kao i jednu titulu u okviru Lige šampiona, Svetskog klupskog prvesntva i Superkupa Evrope

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading