VELIKA TUGA U FRANCUSKOJ: Dečak ubijen u sukobu navijača nakon polufinala Mundijala

Autor:

Sport

15.12.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična vest stiže iz Monpeljea.

VELIKA TUGA U FRANCUSKOJ: Dečak ubijen u sukobu navijača nakon polufinala Mundijala

Foto: Pixabay

Sveća

Jedno dete je ubijeno u sukobima navijača Francuske i Maroka, koji su se dogodili sinoć nakon završetka polufinalnog meča na Svetskom prvenstvu u Kataru, koji su Francuzi rešili u svoju korist sa 2:0.

Pošto u Francuskoj živi veliki broj Marokanaca, navijači obe selekcije su sinoć izašli na ulice Monpeljea, gde je došlo do velike tragedije, pošto je jedan dečak ubijen, nakon što ga je automobil nasilno pregazio, nalazi se u saopštenju lokalnih vlasti.

U istom saopštenju se takođe navodi i da je dečak odmah prevezen u bolnicu, ali da na kraju doktori nisu uspeli da ga spasu.

Pojavio se i snimak uznemirujućeg sadržaja, na kome se vidi automobil koji vozi nekontrolisano i gazi ljude ispred sebe.

UPOZORENJE: Snimak je uznemirujuć!

Kako prenosi "Dejli Mejl", dečak je bio deo grupe navijača Maroka koja je pokušala da otrgne zastavu Francuske sa jednog automobila. Potom, vozač je dao gas, okrenuo se kako bi izašao iz grupe i udario mališana.

Nedugo po izbijanju nemira pojavio se i snimak brutalne tuče sa ulica Monpeljea, ali i iz Brisela. Mediji prenose da je oko 10.000 policajaca pokušavalo da spreči nerede koje su izazvali navijači. Od toga, samo je oko 2.200 policajaca bilo u Parizu, na Jelisejskim poljima, gde su pokušavali da uspostave red i spreče teške incidente. Ipak, došlo je do sukoba dve strane.

Prema prvim navodima, nastradali dečak je imao 13 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading