STRANAC NA KLUPI? Kraj PRIČE nakon KRAHA u Kataru!

Autor:

Sport

13.12.2022

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brodolom na Mundijalu!

STRANAC NA KLUPI? Kraj PRIČE nakon KRAHA u Kataru!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Tite

Legendarni brazilski fudbalski reprezentativac Rivaldo izjavio je da ne želi da novi selektor "karioka" bude stranac, prenose lokalni mediji.

Brazil je ostao bez selektora pošto je Tite podneo ostavku posle eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

- Ne slažem se sa idejom o angažmanu stranca za selektora, mislim da je to nedostatak poštovanja prema brazilskim trenerima. Verujem da imamo trenere koji su u stanju da preuzmu  reprezentaciju Brazila u ovom trenutku i da urade dobar posao, kao što su: Rožerio Seni, Fernando Diniz, Kuka, Renato Gaučo i Dorival Žunior - rekao je Rivaldo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tite bivši selektor Brazila

On je istakao da dolazak stranog trenera nije garancija za osvajanje Svetskog prvenstva.

- Verujem da bi strani selektor voleo da bude svetski šampion sa svojom zemljom i da obraduje svoju naciju, kojoj je trofej svakako potrebniji nego Brazilu, jer smo mi pet puta osvajali titulu - istakao je Rivaldo.

Brazil je poslednji put bio šampion sveta 2002. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading