KATASTROFA ZA FRANCUZE: Tandem propušta polufinale Mundijala? Šanse Maroka značajno rastu

Autor: Tanjug

Sport

13.12.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac za "Trikolore".

KATASTROFA ZA FRANCUZE: Tandem propušta polufinale Mundijala? Šanse Maroka značajno rastu

Foto: Tanjug/AP

Francuski fudbalski reprezentativci Dajo Upamekano i Adrijen Rabio propustili su zbog bolesti današnji trening "nacionalnog tima" u Dohi, prenosi "Ekip".

Upamekano ima upalu grla zbog čega nije trenirao ni u ponedeljak, dok se Rabio prehladio. Francuski mediji tvrde da bi dvojica standarnih prvotimaca "trikolora" mogla da propuste sutrašnje polufinale Svetskog prvenstva u Kataru protiv Maroka.

- Eventualni izostanak dvojice važnih fudbalera bio bi veliki udarac za selektora Didijea Dešana. Oni su bili starteri u dosadašnjem delu Mundijala. Upamekano je komandovao odbranom, dok je Rabio pokrivao veliki deo sredine terena. Upamekana bi mogao da zameni štoper Liverpula Ibrahim Konate, a Rabioa vezni igrač Monaka Jusuf Fofana - navodi "Ekip".

Francuski mediji navode da je Aurelijen Čuameni odradio današnji trening, pošto se oporavio od povrede.

Utakmica između Francuske i Maroka biće odigrana u sredu od 20 sati. U prvom polufinalu Mundijala će dan ranije igrati Argentina i Hrvatska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading