Marokanci doneli MILION DOLARA čoveku koji ne zna NITI JEDNOG njihovog igrača!

Autor:

Sport

09.12.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča!

Marokanci doneli MILION DOLARA čoveku koji ne zna NITI JEDNOG njihovog igrača!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Maroka napravili su najveće iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru i plasirali se u četvrtfinale gde će igrati protiv Portugala (subota, 16.00).

Marokanci su posle jedanaesteraca bili bolji od Španije i uspeli su da načine pravu senzaciju.

Pored toga što su doneli puno radosti narodu u Maroku, Hakim Ziješ i ekipa napravili su milionera od jednog čoveka. O čemu se zapravo radi?

Maroko je dobio "furiju" na penale, a jedan američki profesor navodno je uplatio 90.818,19 dolara na opkladu da će Maroko proći u četvrtfinale još pre početka turnira. 

 

 


Dobitak je bio nešto veći od jedan milion dolara, a, zanimljivo, muškarac u 20-im godinama, priznao je da ne zna niti jednog igrača.

 

 

S vremena na vreme sam proveravao svoj telefon, ali ga nisam gledao utakmicu - rekao je neimenovani čovek za "Action Network", pa dodao:

- Ne znam ime niti jednog igrača. Neću da lažem da sam znao šta radim. Na kraju dana bila je to opklada u kojoj sam jednostavno igrao na sreću. Ja sam običan degenerik.

Da li će srećni dobitnik sada nastaviti da veruje u Maroko i kladiti se da će proći u polufinale, finale ili čak osvojiti Svetsko prvenstvo nije poznato. Jedno je sigurno, Marokanci su pravi hit Mundijala u Kataru, a sada su, pored ko zna koliko navijača, uspeli da usreće i jednog čoveka u Sjedinjenim Američkim Državama. Njemu ne preostaje ništa drugo nego da bar plati večeru fudbalerima i stručnom štabu ove selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading