BEDNIK ILI JADNIK? ODABERITE SAMI! Džaka misli da smo slepi! Pere se nakon jezive PROVOKACIJE u Kataru!

Autor:

Sport

03.12.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske sa 3:2 čime se oprostila od daljeg učešća na Mundijalu u Kataru.

BEDNIK ILI JADNIK? ODABERITE SAMI! Džaka misli da smo slepi! Pere se nakon jezive PROVOKACIJE u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Težak incident se desio ispred klupe naše ekipe, kad je Granit Džaka psovao majku našim igračima i stručnom štabu, držeći se za međunožje.

I posle utakmice on je nastavio sa provokacijama, pa je pozirao sa majicom na kojoj je pisalo "Jashari".

 

 

Džaka se nakon svega toga oglasio i poručio:

- Ne, ovo nije imalo političku konotaciju. Ardon Jašari je došao u tim kao najmlađi igrač, bio sam u istoj situaciji kao on, on zaslužuje poštovanje. Viđamo se svakog dana, provodimo mnogo vremena zajedno. Uvek nosim majicu sa njegovim prezimenom posle utakmice - rekao je Džaka i tako pokušao da se "opere"!

Albanski mediji su takođe preneli ovu informaciju uz pitanje da li je mislio na svog kolegu iz tima Ardona Jašarija, ili na Adema Jašarija, vođu zloglasne OVK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragan

03.12.2022 10:24

Sami ste krivi, svojom lošom igrom. Igrate u po najboljim klubovima gde pružate odlične igre a kad igrate za Srbiju nema vas nigde. Pretrčavaju vas ko brzi voz, vučete se ko da niste jeli mesec dana a tek dodavanja, uvek dva poteza više pa onda telefonira je i jedva uspete na nađete igrača na 7...8...metara.Obrukaste naciju ali najbitnije da ste spo zoruše doveli da vam prave društvo

nikita petrovic

03.12.2022 11:59

@Dragan - eee nekada po beogradskom stadionima su đerdani i graniti prodavali semenke iz čašica sa debelim dnom za 5 dinara,i naravno ti zahvatiš iz korpe koliko želiš i tajac,a vidi sada svetski igrači fudbola,dug i semenkast je put do uspeha čivša none