MUNDIJAL PAO U DRUGI PLAN: Najveći svih vremena u TEŠKOJ situaciji - bije ŽIVOTNU BITKU!

Autor:

Sport

01.12.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se nadaju da će uspeti da izađe kao pobednik.

MUNDIJAL PAO U DRUGI PLAN: Najveći svih vremena u TEŠKOJ situaciji - bije ŽIVOTNU BITKU!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Pele

U sredu je ceo svet potresla informacija da je Pele, legendarni brazilski fudbaler, primljen u bolnicu zbog otoka po celom telu i srčanih problema.

Najveći fudbaler svih vremena, koji se trenutno leči od metastatskog karcinoma, otišao je u utorak u bolnicu "Albert Ajnštajn" u Sao Paulu u iznenadnu posetu, navodi "ESPN Brazil", koji opisuje Peleovo stanje kao "oslabljeno".

Nakon što su ga supruga Marša Aoki i negovatelj odveli u bolnicu u Sao Paolu, medicinsko osoblje je potvrdilo da se legenda svetskog fudbala nalazi u vrlo teškoj situaciji i da postoji  funkcionalno ograničenje srca. Takođe se navodi da njegov tretman hemoterapijom više ne funkcioniše, a dijagnostikovana mu je i  mentalna konfuzija pri ulasku u bolnicu, gde je postao nemiran.

Foto: Tanjug/AP

Pele i Dijego Maradona, po mnogima dvojica najboljih fudbalera

Pele će danas biti podvrgnut testovima za dalju procenu organa koji su pogođeni rakom. Bivši fudbaler se navodno muči da jede, dok lekari treba da ispitaju verovatnoću da on ima hepatičnu encefalopatiju - poremećaj nervnog sistema izazvan teškim oboljenjem jetre.

Ne postoji vremenski okvir za Peleov boravak u bolnici, a njegova žena i negovatelj su neprestano kraj njegove postelje. Međutim, Peleova ćerka Keli Nasimento, koja nije u Brazilu, insistirala je da nema potrebe za uzbunom i da prijem njenog oca u bolnicu "nije iznenađenje ili hitan slučaj". Ona je na Instagramu objavila sledeće:

 - Mnogo alarma danas u medijima u vezi sa zdravljem mog oca. On je u bolnici gde reguliše lekove. „Nema vanrednog stanja ili novog strašnog predviđanja. Biću tamo za Novu godinu i obećavam da ću objaviti neke slike - stoji u objavi Peleove ćerke.

Vest o Peleovom pogoršanom stanju potresla je juče ceo fudbalski svet, koji trenutno pomno prati dešavanja iz Katara, gde je toku Svetsko prvenstvo, a sigurno je da su svi ujedinjeni u željama da Pele pobedi u najvažnijoj životnoj borbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading