DA SE NAJEŽIŠ! Australija SLAVI Miloša Degeneka: Govor koji će se PREPRIČAVATI godinama! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovih reči "Kenguri" su savladali Tunis!

DA SE NAJEŽIŠ! Australija SLAVI Miloša Degeneka: Govor koji će se PREPRIČAVATI godinama! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Miloš Degenek na Svetskom prvenstvu

Fudbalska reprezentacija Australije ima šansu da obezbedi plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Posle poraza od Francuske (1:4), "Kenguri" su savladali Tunis (1:0) i na taj način se posle dva odigrana kola nalaze na drugom mestu svoje grupe i potreban im je bod protiv Danske (sreda, 16.00) kako bi se plasirali u nokaut fazu.

Veliku ulogu u pobedi protiv Tunisa imao je bivši igrač Crvene zvezde, Miloš Degenek. Osim odlične partije, Degenek je govorom u svlačionici "zapalio" saigrače i motivisao ih da daju i više od svog maksimuma:

Svi znamo što smo ovde. Svako od nas. I oni na terenu i oni na klupi su ovde sa razlogom, imaju j…i posao da obave. Uradimo to danas i uradimo to opet za četiri dana. Pa da prođemo grupu i nastavimo dalje. Ništa neka ostane u j…m rezervoaru. Ako treba da vas j…o iznesemo na terena - iznećemo, ali ostavite sve tamo. Za sebe, za prijatelje, za porodicu, za saigrače. Nemojte da se niko pojavi sa više energije. Ništa više od toga. Sve na terenu. Hajmo - rekao je Degenek.

 

 

Igrači su aplaudirali, selektor Grejem Arnold je samo rekao…

- Nemam šta da dodam. Saigrač vam je sve rekao.

Posle pobede protiv Tunisa, Degenek je bio posebno emotivan, pa je na društvenim mrežama okačio izbegličku kolonu iz Knina, a zatim i njega kako sa suzama u očima slavi trijumf na klupi.

- Nije politički post, niti ima veze sa ratom. Samo želim da pokažem da je život najlepša stvar. Od apsolutno ničega do pobede na utakmici Svetskog prvenstva. Predstavljajući zemlju koja mi je sve dala. Hvala ti, Australijo! Nikad ne prestaj da veruješ u sebe - napisao je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading