SRPKINJA SE NADA USPEHU "KARIOKA": Izvini Srbijo, ali navijam za Brazil! (FOTO)

Autor:

Sport

27.11.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je Nejmarov gost na utakmici sa Srbijom.

SRPKINJA SE NADA USPEHU "KARIOKA": Izvini Srbijo, ali navijam za Brazil! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Mlada srpska blogerka i influenserka Aleksandra Morača otkrila je u razgovoru za Republiku da na Svetskom prvenstvu navija za Brazil zbog prijateljstva s prvom zvezdom tima - Nejmarom.

Morača, koja je bila gost napadača PSŽ na meču sa Srbijom u Kataru, priznala je da je deo duela provela s brazilskim navijačima, a deo sa srpskim.

- Na Svetskom prvenstvu navijam za Brazil. Bila sam na utakmici sa Srbijom, Nejmar me zvao da dođem i budem njegov gost. Došla sam zbog toga iz Dubaija, ali sam se odmah vratila da bih proslavila rođendan. Htela sam za prvi meč da nacrtam srpsku i brazilsku zastavu, ali nisam stigla zbog obaveza. Prvo poluvreme sam bila na strani Brazila, a zatim u delu gde su navijači Srbije - rekla je Morača.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Reprezentacija Brazila slavila je na prvom duelu protiv "orlova" sa 2:0, a atraktivna blogerka je ubeđena da će "karioke" podignuti Boginju u Kataru.

- Uverena sam da će Brazilci slaviti na Mundijalu. Očekujem da se Nejmar uskoro oporavi i da bude u timu za polufinale, tako da ću ponovo doći kad on bude igrao. Takođe, volela bih i da Srbija zabeleži dobar rezultat i da daleko dogura, ali ja ću ovoga puta navijati za Brazilce - zaključila je Morača.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Morača sa brazilskim navijačima

Inače, lepa Srpkinja upoznala je Nejmara u Parizu 2018. na meču PSŽ i Crvene zvezde (6:1) u šestom kolu Lige šampiona preko zajedničkih prijatelja. Ona je bila i specijalni gost na njegovom 28. rođendanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rocky1

28.11.2022 05:31

Pa ti nisi uopste srpkinja ti si jedna obicna brazilska …..