VEĆ VIĐENO! Posle jedne loše utakmice u Kataru javnost se okrenula PROTIV nacionalnog tima - RAFALNA paljba po selektoru i reprezentativcima!

Autor:

Sport

26.11.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama nakon "kiksa" - na svakom turniru "ista pesma".

VEĆ VIĐENO! Posle jedne loše utakmice u Kataru javnost se okrenula PROTIV nacionalnog tima - RAFALNA paljba po selektoru i reprezentativcima!

Foto: Tanjug/AP

Boginja na meču SP u Kataru

Remi Engleske sa SAD-om u 2. kolu grupne faze Mundijala (0:0) ponovo je okrenuo javnost na Ostrvu protiv nacionalnog tima!

 

 

Kritike "Gordog Albiona" pljušte posle neubedljivog izdanja Engleza, koji su ispraćeni zvižducima od strane svojih navijača sa stadiona u Kataru. Rafalna paljba usmerena je prema selektoru Geretu Sautgejtu, koji je nakon okršaja sa Amerima izjavio da razume bes fanova.

Naravno da želim da naši navijači odu kući srećni. Takođe, želim da naši navijači kod kuće imaju osmeh na licu. Nismo uspeli da im to prijuštimo večeras, a ljudi će reagovati onako kako će reagovati - poručio je Sautgejt.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Drvlje i kamenje na Sutgejta - Englzi ponovo razočarali navijače

Selektor Engleske napadnut je od strane legendi Mančester junajteda (Geri Nevil i Roj Kin) zbog odluke da na teren ne pošalje Fila Fodena, iako su njegovi izabranici delovali nemoćno na terenu.

Samo na momente naš vezni red nije nije bio dobar večeras, ponekad smo izgledali umorno. Izgledali smo u tim trenucima nepovezano u veznim redu, i rival je izgledao daleko bolje u tom segmentu. Bio sam razočaran što na terenu nisam video Fodena. Znam da imamo Belingema, Griliša i druge, ali Geret više voli Maunta, Saku ili Sterlinga u ovom trenutku, ali za mene, je neverovatno da Foden ne bude starter ili makar da uđe sa klupe - naveo je Nevil, a sa njim se složio nekadašnji irski vezista:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Foden i Haland

Bili smo iznenađeni gledajući to. Očigledno je da će Geret imati svoje razloge, naravno, on je menadžer i poznaje igrače bolje od bilo koga, ali svi smo bili iznenađeni gledajući utakmicu i rekli smo da u potpunosti očekujete da Foden uđe u igru - reči su Roja Kina.

Podsetimo da je Engleska posle dve runde takmičenja na Svetskom prvenstvu sakupila četiri boda, a o plasmanu u osminu finala odlučiće okršaj sa Velsom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading