KATASTROFA ZA ORLOVE: Povredila se DVOJICA fudbalera na premijeri - PROPUŠTAJU nastavak Mundijala?

Autor:

Sport

25.11.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno loše navijače za sve navijače "Orlova".

KATASTROFA ZA ORLOVE: Povredila se DVOJICA fudbalera na premijeri - PROPUŠTAJU nastavak Mundijala?

Foto: Tanjug/AP

Danska - Tunis

Fudbalska reprezentacija Poljske biće, po svemu sudeći, oslabljena u nastavku Svetskog prvenstva u Kataru, pošto su dvojica fudbalera zaradila povrede na otvaranju Mundijala protiv Poljske.

"Orlovi", kako je nadimak selekcije Poljske, nisu najbolje započeli turnir, pošto su odigrali smušenih 0:0 sa Meksikom, a veliku priliku je propustio Robert Levandovski, koji je u drugom delu igre promašio penal.

Foto: Tanjug/AP

Giljermo Očoa je odbranio penal Levandovskom

Da stvar bude gora, Poljaci su u opasnosti, pošto su povrede doživeli Kristijan Bjelik i Bartoš Berežinski. Situacija za Bjelika deluje ohrabrujuće, ali je Berežinski vrlo blizu propuštanja ostalih mečeva u Kataru.

- Bjelik je doživeo manju povredu, ali je Berežinski doživeo povredu mišića. Videćemo šta je sa Berešom, ukoliko bude propustio utakmicu sve će se okrenuti naopako za nas - izjavio je Mišnjevič, selektor Poljske.

Selekcija Poljske igra u subotu meč drugog kola na Mundijalu, a rival će biti Saudijska Arabija, koja je napravila najveće iznenađenje na ovom prvenstvu, pošto je u prvom kolu grupe C savladala Argentinu sa 2:1. U meču trećeg kola, Poljaci će upravo sa "Gaučosima" odmeriti snage, a posle tog meča će se znati imena dve selekcije koje će nastaviti dalje u osminu finala.

Prve dve ekipe iz ove grupe će se u osmini finala sastati sa dve najbolje selekcije iz grupe D, gde se nalaze Francuska, Danska, Tunis i Australija.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nemanja

25.11.2022 10:43

A što jedete ono što ne trebate

Nemanja

25.11.2022 22:16

Koji ste vi klikbejt jadnici.

.@gmail.com

27.11.2022 04:42

... sve sam razumeo

Sss

30.11.2022 08:32

Koji ste vi jadnici dali vas nije sramota?