VOJSKA NA ULICAMA HORGOŠA, POLICIJA SE POJAČAVA! Puca se na sve strane, ulice zatvorene! NOVI DETALJI HAOSA NADOMAK GRANICE SA MAĐARSKOM! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Hronika

24.11.2022

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko snimaka sa Horgoša na kome se čuje pucnjava i vidi grupa naoružanih mladića koja šeta ulicama tog naselja nadomak granice sa Mađarskom.

VOJSKA NA ULICAMA HORGOŠA, POLICIJA SE POJAČAVA! Puca se na sve strane, ulice zatvorene! NOVI DETALJI HAOSA NADOMAK GRANICE SA MAĐARSKOM! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printskrin/Facebook/Határsértők Horgos

Na prvom snimku vidi se grupa od 15-ak mladića koja trči ulicom i sve vreme puca na drugu grupu koja beži niz ulicu. Na drugom snimku - koji je zabeležila kamera sa jedne kuće - jasno se vidi nekoliko mladića sa kupuljačama koji prolaze ulicom sa automatskim oružjem u rukama?!

 

 

U međuvremenu se pojavio i novi snimak incidenta na kome se vidi kolona ljudi koju predvodi muškarac sa kapuljačom koji nosi automatsku pušku u rukama! Deluje da se grupa u jednom trenutku razdvojila i da je deo krenuo na jednu, a ostatak na drugu stranu.

 

Lokalni mediji na mađarskom navode da su ulice Akakos i Kerteš zatvorene nakon pucnjave i da je vojska došla na mesto incidenta. Vest su za panonrtv.com potvrdili i lokalni funkcioneri koji tvrde da policija čeka pojačanje, ali da prema njihovim informacijama već imaju situaciju pod kontrolom.

 

Puškaranje se prema navodima portala magyarszo.rs moglo čuti širom sela.

Lokalni mediji navode da je u pitanju obračun migranata, ali za sada nema zvaničnih informacija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Krivi Stojko

25.11.2022 01:48

Navijaci Brazila slave pobedu.

1312

25.11.2022 12:15

Srbijo zastiti svoje gradjane !!!!

Solo

25.11.2022 14:53

Mi uvek gasimo pozar umesto da previdimo i sprecimo kao sto smo nagomilavali migrante i ignorisali nase stanovnistvo i sad je doslo do erupcije nasilja jer niko ih nije drzao na oku..Sad Vucic treba da ih i vrati kako ih je i primio..