JEDINSTVENA MUNDIJALSKA PONUDA - ADMIRALBET PAKET PROMOCIJA

Autor:

Sport

19.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da Orlovi dođu do finala, AdmiralBet vam je pripremio fenomenalne promocije, jedna od njih je i dupli bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 RSD bez depozita.

JEDINSTVENA MUNDIJALSKA PONUDA - ADMIRALBET PAKET PROMOCIJA

Foto: Promo

U nedelju počinje najveći sportski događaj godine koji će sigurno biti upamćen po mnogo čemu! Kada to kažemo, ne mislimo „samo“ na arhitektonska čuda 21. veka u vidu sedam specijalno izgrađenih stadiona za Svetsko prvenstvo u Kataru, niti na to što je ovo prvi Mundijal u istoriji koji se održava na samom kraju godine.

Mislimo i na fenomenalni World Cup paket promocija koje je AdmiralBet pripremio za sve postojeće i nove igrače, inspirisan ovogodišnjim Mundijalom.

Pa, odakle da počnemo? Možda od nove AdmiralBet aplikacije i duplo većeg bonusa dobrodošlice za sve nove igrače?

Tokom trajanja SP-a, svi igrači koji se registruju i verifikuju svoj nalog na novoj AdmiralBet aplikaciji, odmah nakon toga dobijaju 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Od danas pa do kraja Mundijala, možete učestvovati i u AdmiralBet promociji „Put do pehara“, koja vam donosi 23 dana izazova i priliku da svaki dan osvojite deo od 1.200.000 dinara freebet-a!

Ako ste pomislili da je to sve, grdno se varate!

Za još mundijalske euforije, na svaki vaš prvi dnevni depozit, na onlajn nalog, AdmiralBet će vas častiti sa 30% freebet-a! A za dodatni ugođaj i podršku našim Orlovima, dobićete čak 50% freebet-a na prvi dnevni depozit, onim danima kada igra reprezentacija Srbije.

Nema sumnje, čekaju vas „pune ruke posla“, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o nekoj od promocija iz World Cup paketa, posetite AdmiralBet sajt ili instalirajte njihovu novu aplikaciju i usput se „zagrejte“ pred prvi spektakl naše reprezentacije sa Brazilom, 24. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading