MITROVIĆ NOKAUTIRAO RIVALA! Srpski napadač ga UDARIO pesnicom u facu, poludeo i izgubio kontrolu - pojavio se neverovatan crtani film! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.11.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva violina u napadu "orlova" na predstojećem Mundijalu u Kataru.

MITROVIĆ NOKAUTIRAO RIVALA! Srpski napadač ga UDARIO pesnicom u facu, poludeo i izgubio kontrolu - pojavio se neverovatan crtani film! (VIDEO)

Foto: Starsport

Bliži se početak Mundijala u Kataru, a šampionat sveta će otvoriti Katar i Ekvador, 20. novembra od 17 časova.

U skladu sa tim, svedoci smo brojnih najava, analiza, prognoza, pesama koje se tiču Svetskog prvenstva, a popularni kanal "442oons" je napravio i interesantan crtani film i to sa srpskim golgeterom Aleksandrom Mitrovićem u prvom planu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Najzanimljiviji deo za srpsku publiku jeste duel Portugala i naše reprezentacije gde Portugalce predstavljaju Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš, dok džojstike u ekipi Srbije drže Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tomas Miler

Portugal je uspeo da slavi u tom meču, ali je najzanimljiviji deo usledio tek nakon toga. Pored terena se našao Tomas Miler, napadač Nemačke koji je pokušao da ispriča vic o našoj reprezentaciji. Pokušao je da na engleskom opiše sva preizmena reprezentativaca Srbije koja se završavaju na "ić" (engleski ""itch" što znači "svrab"). Sama šala stajala je u rečenici: "Šta Srbija i seksualno prenosive bolesti imaju zajedničko?"

Posle te opaske Aleksandar Mitrović ga je udario pesnicom u lice u ovom crtanom filmu, a to je ponovio i kasnije kada se Miler našalio sa Portugalcima. 

Uostalom pogledajte i sami:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading