SKANDAL U KAMERUNU: Velika šansa za Srbiju na Svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno da ne funkcioniše sve baš najbolje u selekciji Kameruna.

SKANDAL U KAMERUNU: Velika šansa za Srbiju na Svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rigobert Song i Samjuel Eto

Prvenstvo u Kataru počinje za manje od deset dana, a poslednjih dana saznajemo sve više spiskova na kojima se nalaze imena fudbalera koji će se naći na najvećoj fudbalskoj smotri.

Jedna od selekcija koja je u poslednja 24 časa predstavila svoj spisak je i Kamerun, rival Srbije na predstojećem Mundijalu, međutim, konferenciju za štampu je obeležio Rigobert Song, selektor afričke države.

On je diktirao novinarima spisak fudbalera koji će čekirati kartu za Katar, ali kada je došao do poslednjeg na spisku, mladog Marka Svaibua, Song se zbunio i nije uspeo da izgovori ime i prezime svog igrača, pa su to morali da urade novinari umesto njega.

Ovo nije prvi put da selektor Kameruna pravi gafove, a posle izvlačenja grupa je saopštio da ne zna imena rerpezentativaca Srbije, što se navijačima "orlova" nikako nije dopalo. 

Osim selektorovog problema sa prezimenima, Kamerun ima problema i sa sponzorskim ugovorima, pošto su umesto jedne, uzeli drugu kompaniju kao proizvođača dresova, zbog čega se spominjalo da bi mogli biti i izbačeni sa Mundijala. Kada se sve sagleda, čini se da Afrikanci ne putuju u sjajnom raspoloženju na prvenstvo.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, a meč između Srbije i Kameruna je na programu 28. novembra, kao drugi po redu u grupi G za obe selekcije. U grupi se nalaze još i Brazil i Švajcarska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading