Brazilci U SUZAMA! Vest zbog koje su fudbalske zvezde ZAPLAKALE! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2022

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije su bile neprocenjive.

Brazilci U SUZAMA! Vest zbog koje su fudbalske zvezde ZAPLAKALE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila

Svetsko prvenstvo u Kataru se bliži.

Mundijal je na programu od 20. novembra do 18. decembra, a euforija trese celu planetu.

Najbolje selekcije sveta boriće se za "zlatnu boginju", a jedan od prvih favorita definitivno je Brazil. Selektor Brazila, Tite, objavio je spisak fudbalera na koje računa za Mundijal i na njemu se nalazi sledećih 26 igrača:

 

 

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester Siti), Veverton (Palmeiras).

Defanzivci: Tijago Silva (Čelsi), Markinjos (PSŽ), Eder Militao (Real Madrid), Aleks Sandro (Juventus), Danilo (Juventus), Aleks Teljes (Sevilja), Bremer (Juventus), Dani Alves (Pumas).

Vezisti: Lukas Paketa (Vest Hem), Kazemiro (Mančester Junajted), Fred (Mančester Junajted), Bruno Gimaraes (Njukasl), Fabinjo (Liverpul), Everton Ribeiro (Flamengo)

Napadači: Nejmar (PSŽ), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Rodrigo (Real Madrid), Rafinja (Barselona), Antoni (Mančester Junajted), Rišarlison (Totenhem), Gabrijel Žezus (Arsenal), Pedro (Flamengo), Gabrijel Martineli (Arsenal).

Jako je zanimljivo na koji su način fudbaleri dočekali odluku koju je saopštio Tite.

Svima je stalo da se nađu na spisku, te su i reakcije igrača neprocenjive. Konferenciju Titea svi su pratili putem malih ekrana, neki sa porodicom, a neki sa prijateljima. Moglo se videti sve - od suza, smeha, pa do olakšanja jer su baš oni deo tima koji će se u Kataru boriti za titulu. Pogledajte kako je to izgledalo:

NEJMAR:

 

 

ENTONI:

 

 

BRUNO GIMARAEŠ:

 

 

RIŠARLISON:

 

 

EVERTON RIBEIRO:

 

 

PEDRO:

 

 

ALEKS TELJEŠ:

 

 

Brazilci će se u Kataru naći u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom, a prvi meč odigraće protiv "Orlova" 24. novembra od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading