PIKSI I SRBIJA U STRAHU: Povredio se defanzivac, PROPUŠTA Mundijal u Kataru?

Autor:

Sport

15.10.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija mora da strepi zbog još jedne povrede.

PIKSI I SRBIJA U STRAHU: Povredio se defanzivac, PROPUŠTA Mundijal u Kataru?

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Miloš Veljković, defanzivac Verdera iz Bremena, povredio se na treningu ekipe i po svemu sudeći će propustiti subotnji duel protiv ekipe Majnca.

Stepen povrede srpskog štopera i dalje nije poznat, ali pošto je prvenstvo sveta za malo više od mesec dana, svaka malo duža pauza bi mogla da ugrozi Veljkovićev odlazak u Katar.

Republika

Foto: Starsport

Veljković u dresu Srbije

Srpski reprezentativac je do sada bio standardan član jednog od najvećih iznenađenja Bundeslige, pa će njegov izostanak predstavljati pravi hendikep u današnjem duelu.

Veljković je standardan prvotimac Srbije, pa bi njegov potencijalni izostanak sa Svetskog prvenstva bio prava katastrofa za Piksija i Srbiju. Stoga, Srbiji ostaje da se nada da njegova povreda nije ozbiljnije pririode.

Mundijal u Kataru počinje 20. novembra, a "orlovi" će prvi duel odigrati četiri dana nakon otvaranja, kada će protivnik biti selekcija Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading