PARANOIČNI MURINJO

Autor:

Sport

07.10.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo prolazi kroz težak period. Njegov Mančester junajted je posle preokreta bio bolji od Njukasla (3:2), a "Specijalni" je posle utakmice bio malo paranoičan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Jedan moj prijatelj mi je jutros rekao: "Žoze, ako sutra padne kiša, bićeš kriv". Evo, ja idem u London i ako kiša stvarno bude pala, ja ću biti kriv. Ako bude nekih problema oko postizanja dogovora za Bregzit opet ću ja biti kriv,ali moram da budem spreman na sve to. Kao i na ovo zlo, izopačenost i očigledan lov na jednog čoveka. Sve to u fudbalu je previše. Ali, to je moj život, to je ono što volim, to je moj posao koji toliko volim. I voleću ga do svog poslednjeg daha. Sve ovo je deo mene - rekao je Murinjo.

Jeste preživeo Njukasl, ali veliko je pitanje da li će ostati na klupi. Sve su jače glasine da nema  povrenje među čelnicima Junajteda, da ga ekipe ne ceni i da je rastanak blizu.

Prvi udar Murinjo je preživeo, ostaje da se vidi šta će biti dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading