TOTENHEM DOVEO BRUTALNO "POJAČANJE"!

Autor:

Sport

15.09.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem je od početka 2018. doveo samo Lukasa Mouru. Gost Sparsa na Vembliju je bio Stef Kari kome je uručen dres, a nije puno trebalo navijačima da ga preimenuju u novo pojačanje, pošto im očigledno nedostaje uzbuđenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kari bio gost na "Vembliju"!

Bilo je nekih spekulacija da bi "pevci" mogli da dovedu uglavnom jefitnije fudbalere, a sve zbog toga što klub mora da zategne kaiš zbog izgradnje novog stadiona. 

Novi stadion je trebalo da bude gotov do meča sa Liverpulom u petom kolu Premijer lige, a kako se to nije desilo gost Totenhema Stef Kari je došao na Vembli. Tom prilikom on je dobio dres Totenhema sa brojem 30. 

Kari je inače posetu Londonu iskoristio i da govori za BBC o tome koliku ulogu u društvu imaju sportisti. 

- Poznate ličnosti su platforma za govor onih koji ne mogu da govore za sebe i stvari koje su nama važne, želimo da o njima pričamo. Postoji definitivno talas sportista i uticajnih ljudi koji nisu uplašeni potencijala i posledica činjenice da se neko ne slaže sa njima. Politički stav može da se izrazi sa poštovanjem- rekao je Kari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading