(VIDEO) Batin Partizan liči na ekipu: CRNO-BELI POKORILI DANSKU!

Autor:

Sport

09.08.2018

19:44 >> 18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeo je Zoran Bata Mirković da probudi fudbalere Partizana i ulije im sigurnost, što se odmah reflektovalo na gostovanju Nordsjilandu gde su crno-beli slavili 1:2. Strelci su bili Gomeš i novajlija Zakarić, dok je Rasmusen samo ublažio prednost crno-belih.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Gomeš postigao prvi gol za Partizan

Partizan je konačno obradovao svoje navijače, pošto su u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope na gostovanju Nordsjilandu slavili sa 1:2 (0:1)!

Zoran Bata Mirković debitovao je pobedom na klupi Partizana, Goran Zakarić je postigao gol na premijernom meču u crno-belom dresu, pa se može reći da je Danska pala zahvaljujući novim licima, koja su unela svežu krv u dosad anemični Partizan.

Crno-beli su odlučno krenuli u meč, pa su već u 10. minutu poveli preko Rikarda Gomeša. Portugalac je nakon kornera Danila Pantića bio najviši u skoku i poslao je loptu u mrežu za 0:1.

"Parni valjak" se dobro prilagodio na veštačku podlogu terena Nordsjilanda, naterali su goste da uglavnom kombinuju na svojoj polovini, dok su sami bili znatno konkretniji u napadu. Nakon nekoliko poluprilika sa obe strane, Janković je mogao na kraju prvog dela igre da poveća prednost crno-belih, ali je nakon sjajne asistencije Gomeša šutirao sam pravo u golmana domaćih.

U nastavku su i jedni i drugi krenuli dosta mirnije, ali je monotoniju prekinuo novajlija Goran Zakarić, koji je svoju sjajnu partiju na ovom susretu krunisao pogotkom. Janković ga je sjajno "spojio" sa golom, Zakarić je u nastavku samo zaobišao golmana i bocnuo loptu u mrežu za 0:2 u 64. minutu igre.

Međutim, Rasmusen je samo šest minuta kasnije iskoristio očajnu reakciju Nemanje Miletića u kaznenom prostoru, koji mu je odbio loptu tačno na peterac, pa su domaći ekspresno uspeli da se vrate u igru - 1:2.

Do kraja susreta je domaćin imao više loptu u svom posedu, ali su igrači na terenu i Bata Mirković pored aut-linije uspeli da proslave važnu pobedu i vrate se u Beograd sa velikom pobedom. Iako je Nordsjiland pokušavao, osim jedne konfuzije među fudbalerima Partizana u sopstvenom kaznenom prostoru nisu uspeli da priprete ozbiljnije Vladimiru Stojkoviću.

Revanš je na programu za nedelju dana, 16. avgusta, na stadionu Partizana.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

Kraaaj! Pobeda Partizana u prvom meču protiv Nordsjilanda na gostovanju 1:2!

93. minut - Slab pokušaj Bartoleca, Stojković hvata loptu bez problema

90. minut - Ulazimo u nadoknadu vremena u Farumu, ima da se igra još 5 minuta

89. minut - Dansgor je ostao sam na 20 metara, ali je lopta završila u naručju Stojkovića

87. minut - Solidan pokušaj za Partizan, ali šut glavom Rikarda Gomeša na centaršut Nemanje Miletića odlazi preko gola

79. minut - Partizan se jedva odbranio nakon karambola u sopstvenom kaznenom prostoru. Nervoza se uvukla u redove crno-belih...

75. minut - Medicinska ekipa ulazi na teren, pomoć se ukazuje Saši Zdjelaru. Čini se da će se vezista Partizana ipak vratiti na teren...

70. minut - Rasmusen koristi smušenu reakciju odbrane Partizana i smanjuje na 1:2!

67. minut - Pedersen iz dobre situacije šutirao preko gola...

64. minut - GOOOOOOL! Partizan vodi 2:0 pogotkom debitanta Gorana Zakarića! Najnovije pojačanje crno-belih se sjajno ubacio u kazneni prostor nakon pasa Marka Jankovića, obišao golmana i duplirao prednost u Danskoj!

61. minut - Defanzivac domaćih Nelson dobija žuti karton nakon faula nad strelcom jedinog gola Rikardom Gomešom

58. minut - Lopta je uglavnom negde na sredini terena, za sada bez većih uzbuđenja...

51. minut - Partizan ima navijače na dve tribine stadiona u Danskoj, oni su u potpunosti nadglasali domaće pristalice...

RepublikaFoto: www.partizan.rs

46. minut - Počelo je drugo poluvreme u Farumu, Partizan ima minimalno vođstvo...

45. minut - Poluvreme u Farumu. Crno-beli zadovoljniji idu na odmor.

41. minut - Nastavljaju Danci sa agresivnom igrom. Na travi je posle udarca završio Pantić, ali se brzo pridigao. Dok traje meč Partizana i Nordsjelanda igra se i u Turskoj. Bešiktaš tamo vodi sa 1:0 golom Babela. Pobednik meča u Istanbulu igraće protiv srpskog ili danskog predstavnika.

40. minut - Nezgodan pokušaj Olsena, imao je Stojković problema sa intervencijom, ali na sreću Partizana ništa od izjednačenja.

33. minut - Još jedan pokušaj Zakarića ide pored gola. Raspoložen je debitant za igru. Na drugoj strani tukao je Andersen, ali je njegov šut izblokiran.

30. minut - Tri uzastopna kornera za crno-bele. Ipak, probao je Nemanja R. Miletić, a nakon njega i Zakarić, rezultat ostaje nepromenjen.

26.minut - Ponovo preti domaćin, ali bez većih problema za odbranu Partizana.

20. minut - Nakon početne inicijative srpskog predstavnika Danci sada imaju veći posed i pokušavaju da stignu do protivničkog gola.

13.minut - Prvi put preti i domaćin, ali spreman Stojković.

 

 

10. minut - GOL! VODI PARTIZAN! Gomeš je strelac posle kornera i odličnog centaršuta Pantića!

9. minut - Igra se uglavnom na sredini terena. Agresivni Danci ne dozvoljavaju crno-belima da priprete.

3.minut - Odlična prilika za Partizan! Centrirao je Zakarić, ali slaba završnica Pantića!

1.minut - Utakmica je počela! Početni udarac izveli su gosti iz Beograda.

19:30 - Evo kako je izgledao dolazak igrača Partizana u Dansku:

 

 

19:21 - Pravdu na večerašnjem meču deliće Španac Alehandro Ernandez.

19:04 - Zanimljivo da obe ekipe nisu ostvarile pozitivan rezultat minulog vikenda u prvenstvima. Nordsjeland je izgubio od Brondbija sa 0:2 dok je Partizan igrao samo 0:0 u Beogradu protiv Mladosti iz Lučana. Ovaj meč poslužiće im i kao oporavak.

18:50 - Dok čekate početak meča pogledajte šta je Saša Ilić radio u Danskoj!

18:46 - Evo i sastava timova: 

Nordsjeland: Larsen – Bartolec, Hansen, Skovgard, Pedersen – Kristensen, Nelson, Andersen – Olsen, Jensen, Damsgard. 
Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić - Zdjelar, Kosović - Zakarić, Pantić, Janković - Gomeš.

18:45 - Dobro veče i dobro došli na naš blog posvećen meču Norsdjelanda i Partizana ko bude bolji, u plej-ofu za Ligu Evrope igraće protiv pobednika dvomače između Bešiktaša i LASK-a iz Linca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading