(FOTO) Hamletovska dilema kapitena Partizana

Autor:

Sport

09.08.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana iščekuju prvi susret 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Nordsjilanda, a kapiten crno-belih Saša Ilić rešio je da obiđe neke od značajnih turističkih atrakcija.

RepublikaFoto: Starsport
Ilić veruje da će stvari krenuti nabolje posle Danske

- Kapiten Partizana Saša Ilić posetio je dvorac Kronborg iz 16. veka u gradiću Helsingor u kojem je smeštena crno-bela ekspedicija - navodi se na zvaničnom "Instagram" nalogu Partizana.

Ovo je jedan od najvećih i najlepših dvoraca severne Evrope, posebno značajan i po tome što je Šekspir radnju ''Hamleta'' smestio u ovaj dvorac.

Simbolike radi, Ilić se slikao sa majicom na kojoj je odštampan poznati citat "To be, or not to be" ("Biti, ili ne biti") što je prava poruka pred duel Partizana protiv Nordsjilanda, jer bi ovaj meč mogao da bude prekretnica kluba iz Humske pred nastavak sezone.

U slučaju dobrog rezultata na debiju novog trenera Bate Mirkovića, Partizan bi najzad izašao iz krize i sa više osmeha nastavio sezonu.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading