Hrvati sanjaju osvetu Francuzima!

Autor: Tanjug

Sport

12.07.2018

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je posle pobede nad Engleskom (2:1) i plasmana u finale Svetskog prvenstva da je njegov tim nadigrao rivala u svim segmentima igre i zasluženo pobedio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Dobili smo jer ih nismo potcenili vec analizirali. Bili smo bolji u svim segmentima igre i zasluženo prošli u finale. U svakom trenutku znali smo šta treba da radimo. Pritiskali smo njihovu zadnju liniju, igrali visoki presing i zatvorili Hendersona i Sterlinga. Rekao sam igračima da moramo da budemo pametni, da igramo pas i da ne gubimo glavu. Pokazali smo karakter posle rano primljenog gola, posle toga bili bolji tim i imali posed - rekao je Dalić novinarima.

Hrvatska će u finalu Mundijala igrati protiv Francuske koja je bila bolja od Belgije (1:0). Za rivala u finalu Dalić ima samo reči hvale.

- Francuska je jako kvalitetna ekipa, ima vrhunske igrače. Opet nas čeka težak posao. Obe ekipe imaju kvalitet, a na nama je da se spremimo i odigramo vrhunsko finale. Bog nam je dao šansu za osvetu za poraz 1998 -  zaključio je Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading